Hazırlanan portal projesiyle çalışanların yetkileri dahilinde aradıkları dokümanlara kolayca erişebilmeleri sağlanırken, duyurular da e-posta yerine SharePoint üzerinden paylaşılıyor. Bu sayede formlara kolayca erişildiğinden fikir ve düşünceler çok daha rahat paylaşılıp projeye dönüştürülebiliyor.
Microsoft CRM ile 68 milyon hizmet derlendi
Microsoft CRM ile 17 hizmet noktasından elde edilen verilerin tek bir veri havuzunda toplanması sağlandı. Bu sayede 200 milyon veri, 5 milyon farklı hasta kaydı, 12 milyon protokol, 25 miyon ICD-10 kodu, 38 milyon laboratuar-radyoloji sonucu, 68 milyon hizmet derlendi.
Microsoft Dynamics İş Çözümleri Direktörü Ozan Öncel, “Medical Park Hastaneler Grubu için kurum dokümanlarının kolayca erişilebilen bir ortamda olması, güvenlik ve gizliliğin sağlanması, indirebilme ve yeni veri girebilme yetkisinin olduğu bir sistemin olması önemli bir ihtiyaçtı. Öte yandan, hizmetlerin duyurulmasında, yeni verilmeye başlanan hizmetlerin ihtiyacı olan hedef kitleye ulaşmasında yaşanan zorlukların ortadan kaldırılması hedefleniyordu. Bu anlamda Microsoft olarak destek vermekten büyük memnuniyet duyuyoruz” dedi.
Microsoft ile yapılan işbirliğinin kendilerine büyük fayda sağladığını belirten Medical Park Hastaneler Grubu Bilgi Teknolojileri Direktörü Ahmet Usta ise, “Microsoft Share Point sayesinde geçmiş dönem evraklarımıza kolayca ulaşabiliyoruz. Ayrıca bu sistem çalışanlarımıza da şirket ile ilgili merak ettikleri her sorunun cevabını hızlıca öğrenebilme fırsatı sunuyor. Aldığımız CRM hizmeti ise hedef kitlemize sorunsuz bir şekilde ulaşmamızı sağladı. İş yapış süreçlerimizi kolaylaştırdığı için Microsoft’la çalışmaktan mutluluk duyuyoruz” diye konuştu.