Site icon TechInside

Almanya’ya yapay zeka destekli yazılım ihraç edecek!

İlk hedef Almanya olan BISS, bu yıl içerisinde yazılımını Avrupa geneline yaymayı planlıyor. Bu atılım, Türkiye’nin teknoloji alanındaki gücünü ve ihracat potansiyelini bir kez daha gözler önüne seriyor.

BISS CEO’su Bekir İçli, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Avrupalı müşterilerimiz yapay zekanın gücünün farkında. Biz de geliştirdiğimiz çözümlerle bu gücü onlara sunuyoruz.” şeklinde konuştu. İçli, hedeflerinin her zaman katma değerli teknoloji ihracatı olduğunu ve yapay zekanın artık geliştirilen çözümlerde neredeyse bir zorunluluk haline geldiğini vurguladı.

2019 yılında kurulan BISS, teknoloji ve inovasyon odaklı bir yaklaşımla mobil ve web uygulamaları, gömülü sistemler, devOps mimarisi, test otomasyonu ve kalite kontrol gibi alanlarda modern çözüm ve ürünler sunuyor. Şirket, uluslararası markaların güvenilir çözüm ortağı olarak adından söz ettiriyor.

BISS’in yapay zeka destekli çözümleri neler sunuyor?

Şirket, yapay zekanın büyük veri analizi ve iş süreçlerini optimize etme yeteneklerinden faydalanarak, farklı sektörlere yönelik çözümler geliştiriyor.

Müşteri İlişkileri Yönetimi: Yapay zeka destekli CRM çözümleri, müşteri ilişkilerini analiz ederek, kazanılan ve kaybedilen fırsatları yorumlayabiliyor. Bu sayede satış başarısını artırıcı yönlendirmeler sunarak şirketlere rekabet avantajı sağlıyor.

Satış Planlama ve Takip: Yapay zeka, satış verilerini analiz ederek gelecekteki satışları tahmin edebiliyor ve en uygun satış stratejilerini belirleyebiliyor. Bu da şirketlerin kaynaklarını daha verimli kullanmasına yardımcı oluyor.

Nakliye Takip: Yapay zeka destekli nakliye takip uygulamaları, müşterilerin yoğun olarak satış yaptıkları bölgeleri analiz ederek, pazarlama ve reklam harcamalarının daha hedefli bir şekilde yapılmasını sağlıyor.

BISS CEO’su Bekir İçli, yapay zeka teknolojilerinin artık iş dünyasında ve özel hayatta kullanılmasının neredeyse zorunlu hale geldiğini belirterek, “Aslında uzun yıllardır farkında olmasak da hayatımızın içinde olan bu teknolojileri artık çok daha geniş kapsamda ve doğrudan iletişim kurarak kullanabilme imkanına sahibiz.” dedi. İçli, BISS olarak iş verimliliğinden hata ayıklama ve doğrulamaya, görsel materyal hazırlamadan içerik oluşturmaya kadar birçok alanda yapay zeka teknolojilerini yoğun olarak kullandıklarını da sözlerine ekledi.

Exit mobile version