Techinside Google News
Techinside Google News

Google Pixel Watch 2 renkleri ve şarj hızı sızdırıldı

Google Pixel Watch 2'nin lansmanına dair heyecan verici sızıntılar gelmeye devam ediyor. Renk seçenekleri ve şarj hızı gibi önemli detaylar,
- Advertisement -

Google Pixel Watch 2, resmi olarak 4 Ekim’e kadar piyasaya sürülecek olmasına rağmen, Google, bu heyecan verici giyilebilir cihazı bir tanıtım videosunda gösterdi. Ancak, hala kesin olarak bilinmeyen bazı önemli detaylar bulunuyor. Bu detaylardan biri, Pixel Watch 2’nin hangi renk seçenekleriyle sunulacağıydı.

Droid-Life, geçmişte güvenilir bilgiler sağlayan bir kaynaktan aldığı bilgilere göre, Google Pixel Watch 2, Altın, Gümüş veya Siyah kasalarla sunulacak. Bu seçenekler, orijinal Pixel Watch ile oldukça benzer görünüyor. Ayrıca, hem LTE hem de yalnızca Wi-Fi modelleri için üç farklı renk seçeneği bulunacak.

Pixel Watch 2’nin renk seçeneklerine ek olarak, kayışlar da önemli bir detay sunuyor. Pixel Watch 2 kutusundan Altın kasa seçerseniz, Hazel adında bir kayışla gelecek. Siyah kasa seçerseniz, Obsidian adında bir kayışla gelecek. Gümüş kasa seçerseniz ise Beyaz renklerden birini tercih edebilirsiniz. ‘Bay’ renginin muhtemelen soğuk yeşil veya kahverengi bir ton olacak.

Bu kayış renkleri, Pixel Watch 2 için yeni olan ve orijinal Pixel Watch’un Kömür kayış seçeneğini değiştirebilecek Ayrıca, Droid-Life, Mercan, Hazel, Moondust, Obsidian ve Porselen tonlarında Spor kayışlarını ayrı olarak satın alabileceğiniz

Ayrıca, Pixel Watch 2’nin şarj hızlarıyla ilgili bazı haberler de mevcut. “Pixel Watch 2 USB-C Hızlı Şarj Kablosu” kutuda bulunacağı iddia ediliyor. Bu konuda daha fazla ayrıntı verilmese de, orijinal Pixel Watch yalnızca 5W hızında şarj oluyordu, bu nedenle , Pixel Watch 2’nin daha yüksek şarj hızlarını destekleyebilir

Düşük şarj hızlarına rağmen, orijinal Pixel Watch’un şarj süresinin uzun olduğunu görmüştük. Ancak, en iyi akıllı saatler arasında kendine bir yer edinmeyi hedefliyorsa, bir şarj hızı yükseltmesi kesinlikle iyi olacaktır.

Google Pixel Watch 2’nin tüm bu detayları ve daha fazlası, 4 Ekim’de Google Pixel 8 ve Pixel 8 Pro ile birlikte tanıtıldığında kesin olarak ortaya çıkacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir