Techinside Google News
Techinside Google News

Size&Me 3. Yatırım turuna çıktı

Online giyim alışverişinde iade problemini çözmek üzere yapay zeka üreten Size&Me 3. Yatırım turuna çıktı. 
- Advertisement -

Online giyim alışverişinde iade problemini çözmek üzere yapay zeka üreten Size&Me 3. Yatırım turuna çıktı. 

3. Yatırım turuna kitle fonlama ile çıkan Size&Me, elde edeceği fonlama ile global pazarda hacim yaratmayı hedefliyor. Türkiye tekstil pazarında yaptığı görüşmelerle doygunluk sağlayan ve anlaşılan firmalarla çalışmalar yapan firma, bu çalışmalar sayesinde büyük bir kullanıcı kitlesi kazandı. Bu kullanıcı kitlesi Size&Me’nin global pazarda aksiyon almasını sağlayacak tecrübeyi firmaya kazandırdı. 

Size&Me fonlama yatırım turu öncesinde yaptığı açıklamada, “Kısa vade (1 sene) için yapılan planlama toplanması hedeflenen fon ile global büyüme sağlamak ve global müşteri edinimi gerçekleştirmek. Hedef kitlelerimize satış gerçekleştirip büyüme göstermek için en uygun ve stratejik konum Amerika’dır. Amerika’da hedeflenen satışları sağlamak üzere yeni ve tecrübeli ekip arkadaşları kazanmak istiyoruz.” dedi. 

Fonlamada hediye kampanyası 

Size&Me fonlama yatırım turuna hediyeli bir kampanya ile başladı. Kampanya şartları şöyle:

  • Yeni yatırım turumuzda arz edilen paylar girişimcilerin paylarından azaltılacak olup, ilk kitle fonlaması kampanyamızda yatırım yapan yatırımcıların paylarında bir seyrelme yapılmayacaktır.
  • Bu yatırım turunun başarılı olması halinde, elde edeceğimiz en az 5 milyon TL fonun sermayeye ilavesiyle 18 Nisan 2022’deki ilk yatırım turumuza katılan 1382 yatırımcımız yaklaşık %193 oranında bedelsiz pay elde etmiş olacaktır.
  • Yatırım Turumuzun başlama tarihi olan 25 Temmuz 2023 Salı saat 10:00 itibari ile 10 iş günü içerisinde EFT veya Kredi Kartı ile yatırım yapan önceki ve yeni yatırımcılarımıza %30 fazladan pay verilecektir. Bu kampanya 10 iş günü ile sınırlı olup, 7 Ağustos Pazartesi akşamı 23:59’da sona erecektir. Ek paylar MKK nezdinde yapılacak pay dağıtımı esnasında yatırımcıların hesaplarına aktarılacaktır. Dağıtılacak bedelsiz paylar ilk yatırım turumuza katılan yatırımcılarımız hariç tüm ortaklardan oransal olarak aktarılacaktır.
  • Yatırım turumuz 25 Temmuz 2023 Salı günü saat 10:00 ‘da başlayacak ve 25 Ağustos 2023 Cuma saat 23:59’da sona erecektir. Toplam kampanya süresi 31 Gündür.

Size&Me Nedir?

Size&Me online giyim alışverişindeki en büyük iade problemini çözmek üzere yapay zeka üreten bir yüksek teknoloji firmasıdır. Size&Me olarak maksimum doğruluk oranı ve müşteri memnuniyetini hedef alan, online giyim alışverişi pazarında yer alan firmaların beden uyumsuzluğundan kaynaklanan iadelerini minimize etmek ve bu sayede ambalaj atıklarının azalmasına katkıda bulunarak sürdürebilirlik ilkesine göre hareket eden bir girişimiz. 

Yatırım turu ve Size&Me hakkındaki tüm bilgileri buradan alabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir