Techinside Google News
Techinside Google News

Elon Musk’a büyük suçlama!

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’da işler karıştı. CEO Elon Musk kendi şirketinden para sızdırdığına dair iddialarla karşı karşıya
- Advertisement -

Elektrikli otomobil üreticisi Tesla’da işler biraz garip şekilde ilerliyor. CEO Elon Musk’ın kendi şirketinden para sızdırdığına dair iddiaların ardından soruşturma başlatıldı. Konuyla ilgili soruşturma şirket içi politika ve departman değişiklikleri sebebiyle tamamlanmadı ancak CEO Elon Musk, şirketin kaynaklarını kendi lüks harcamaları doğrultusunda kullanmakla suçlanıyor!

Apple Store benzeri bir ev “Proje 42” ve Elon Musk’ın para çaldığı iddiası

Çılgın milyarder neredeyse her gün bambaşka haberlerle gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde Threads ve Twitter derken gündemden düşmeyen Musk şimdide kendi şirketini dolandırmakla gündemde. Konuyla ilgili olarak gelen açıklamalar Elon Musk’ın kendi lüks harcamaları doğrultusunda Tesla kaynaklarını kullandığını belirtiyor.

Elon Musk'tan Tesla sahiplerine müjde! Bir ay ücretsiz deneme sunacak

Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatan Tesla yönetimi, Musk’ı Austin bölgesi Gigafactory yakınlarında satın aldığı araziler ve orada kurmayı planladığı ev projesi üzerinden şüphelendi. Bahsi geçen bölge yakınlarında Musk ve yönetimden birçok kişinin satın aldığı araziler bulunmakta. Konuyla ilgili bölgede Elon Musk’ın dev altıgen şeklinde tamamen camdan oluşan bir ev inşa etmek istediği ve bu ev için satın alınacak özel camları Tesla bütçesinden aldığı bildirildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir