Techinside Google News
Techinside Google News

Asis elektronik ve İş bankası’ndan akıllı ulaşım için iş birliği

Asis Elektronik, İş Bankası ile toplu ulaşımda akıllı çözümleri Türkiye'de yaygınlaştırmak üzere iş birliği gerçekleştirdi.
- Advertisement -

Yeni nesil akıllı şehir teknolojileri ile ulaşım sektörüne yönelik projeler üreten Asis Elektronik, İş Bankası’nın Maximum Mobil uygulaması üzerinden akıllı çözümler sunmaya devam ediyor. Katma değerli teknoloji üreterek akıllı şehir teknolojileri ve finansal teknolojiler alanlarında yerel ve global projeler tasarlayan Asis Elektronik, İş Bankası ile toplu ulaşımda akıllı çözümleri Türkiye’de yaygınlaştırmak üzere iş birliği gerçekleştirdi.

Asis Elektronik’in akıllı ulaşımı destekleme hizmeti ürünü olan projede, İş Bankası kartları ile Maximum Mobil uygulaması üzerinden şehir içi ulaşım kartlarına kolayca yükleme sağlanıyor. Geçtiğimiz yıl başlatılan proje ile İş Bankası’nın Maximum Mobil uygulamasında yer alan ulaşım kartları menüsünden, İş Bankası kartıyla anında bakiye yüklemesi yapılabiliyor. Uygulamadaki ulaşım kartları menüsünde, kullanıcılara 22 şehrin ulaşım kartına bakiye yükleme hizmeti sunuluyor. Yolculara kolaylık sağlayacak uygulamanın, diğer illerde de kademeli olarak devreye alınarak milyonlarca kullanıcıya hitap etmesi planlanıyor. İş Bankası ile yapılan iş birliği yolcuların çok daha rahat, pratik ve konforlu bir şehir içi toplu ulaşım deneyimine hizmet ediyor. İş birliği şehirlerin ulaşım alanında dijitalleşmesine de önemli bir katkı sunuyor. ;

Fintek ekosistemini büyütmeye devam edeceğiz

Akıllı şehir planlamasında paydaşlar arası iş birliğine dikkati çeken, Asis Elektronik Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özyürek “Elektronik ücret toplama sistemi ve şehir teknolojileri alanlarında kartların tüm ödeme işlemlerinde kullandırılması, tüm banka kartlarının elektronik ücret toplama sistemlerinde kabul edilmesi ve kartlar için geliştirilecek yeni kullanım alanlarıyla kullanıcı dostu bir sistem kurma konusunda çalışmalar yürütüyoruz. Akıllı şehirler için geliştirdiğimiz teknolojilerle ulaşım sektöründe entegre çözümleri paydaşlarımızla birlikte geliştireceğiz. Önümüzdeki dönemde işbirliği yaptığımız kurumlarla birlikte fintek ekosistemini büyüterek ve son kullanıcılara kolay ve pratik çözümler geliştireceğiz” dedi.

İş Bankası’ndan yapılan açıklamada ise “Ödeme sistemleri alanında müşterilerimizin günlük hayatlarında sürekli tekrar eden ve hız beklentilerinin en yüksek olduğu deneyim alanlarında hayatı kolaylaştıran yenilikçi çözümler sunmaya devam ediyoruz. Müşterilerimizin farklı şehir içi ulaşım kartlarına Maximum Mobil üzerinden diledikleri zaman kredi kartları ve banka kartları ile kolayca bakiye yükleme imkanı sunan bu konforlu deneyimle, günlük hayatta büyük önem taşıyan şehir içi ulaşıma katma değer yaratıyoruz.“ denildi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir