Techinside Google News
Techinside Google News

Apple’ın yeni uygun fiyatlı iPhone SE 4 modeli yolda

Apple’ın merakla beklenen yeni telefonu iPhone SE 4, 2025 baharında raflardaki yerini almaya hazırlanıyor.
- Advertisement -

Apple, 2025 baharında tanıtmayı planladığı uygun fiyatlı yeni iPhone SE 4 modelinin seri üretimine Aralık ayındabaşlayacak. Mart 2025’te piyasaya sürülmesi beklenen cihaz, teknik özellikleri ve fiyatıyla dikkat çekiyor. Apple’ın en uygun fiyatlı akıllı telefonu olacak SE 4, küçük boyutuna rağmen güçlü donanımıyla öne çıkıyor. İşte iPhone SE 4’ün özellikleri ve beklenen fiyatı:

Apple’ın 5G modemi ve güçlü işlemcisi ile donatılıyor

iPhone SE 4, Apple’ın özel geliştirdiği 5G modemi “Centauri”yi içerecek. Cihazın, 2532 x 1170 çözünürlük sunan 6.06 inçlik LTPS ekranı800 nit parlaklık değeriyle oldukça canlı bir görüntü kalitesi sunacak. Ekran, iPhone 14 ve 14 Plus’ta kullanılan dayanıklı Ceramic Shield teknolojisi ile korunacak. Gücünü, iPhone 16 ve 16 Plus modellerinde de bulunan A18 işlemciden alan SE 4, 8 GB RAM kapasitesiyle Apple Intelligence özelliklerini destekleyecek.

Kamera ve batarya performansı

SE 4, arka tarafında Sony’nin 48 megapiksel Exmor IMX904 sensörüne sahip tek bir kamera ile gelecek. Ön tarafta ise 12 megapiksel f/1.9 diyafram açıklığına sahip bir kamera bulunacak. Batarya kapasitesi ise 3279 mAholarak belirlenmiş; 20W kablolu şarj, 15W Qi2 ve MagSafe kablosuz şarj desteği ile kullanıcılarına hızlı şarj imkanı sunacak.

Cihaz, WiFi 6, Bluetooth 5.3 ve UWB (Ultra Geniş Bant) teknolojisine sahip olacak. Boyut olarak 146.7 x 71.5 x 7.8 mm ölçülerinde ve 165 gram ağırlığında olacak.

Apple’ın yeni iPhone SE 4 modelinin, 500-550 dolar fiyat aralığında satışa sunulması bekleniyor. Bu fiyatıyla, güçlü özellikleri ve uygun fiyatıyla dikkat çeken iPhone SE 4, Apple kullanıcıları için uygun maliyetli bir seçenek olarak öne çıkıyor.

Apple’ın uygun fiyatlı iPhone serisini genişletmesiyle birlikte, iPhone SE 4 modelinin piyasaya sunulması heyecanla bekleniyor. Tüketiciler iPhone SE 4’ü sabırsızlıkla bekliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir