Techinside Google News
Techinside Google News

Tensor Ventures, yeni bir fon oluşturdu!

Tensor Ventures, 50 milyon euro fon oluşturdu. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

Çek Cumhuriyeti ve Lüksemburg’u merkez edinen Tensor Ventures, geleceğin teknolojilerini şekillendirecek girişimlere destek olmak için kolları sıvadı. 50 milyon euroluk yeni bir fon kuran şirket, kuantum hesaplama, biyoteknoloji, siber güvenlik, yazılım 2.0, enerji ve iklim teknolojileri gibi alanlarda faaliyet gösteren girişimlere yatırım yapacağını duyurdu. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Tensor Ventures, 50 milyon euro fon oluşturdu

2018’den bu yana derin teknoloji girişimlerine odaklanan Tensor Ventures, bugüne kadar 20 farklı girişime toplamda 20 milyon euro yatırım yapmış ve bu alandaki uzmanlığını kanıtlamıştı. Şirketin kurucuları Roman Smola, Martin Drdul ve Petr Ulvr, sıra dışı ve ileri teknolojiler geliştiren girişimleri destekleyerek, geleceği inşa etmek istediklerini belirtiyor.

Tensor Ventures, 50 milyon euro fon oluşturdu.
Tensor Ventures, 50 milyon euro fon oluşturdu.

Geçmişte gerçekleştirdiği iki başarılı çıkış ile (Çekya merkezli UltimateSuite ve ABD merkezli Neuronix AI) dikkatleri üzerine çeken Tensor Ventures, endüstri güvenliği ve merkezi olmayan teknolojilere de özel bir ilgi duyuyor. Yeni fonun yarısını Çek Cumhuriyeti’ndeki potansiyelli projelere ayırmayı planlayan şirket, diğer yarısıyla da dünya çapında gelecek vadeden girişimleri desteklemeyi hedefliyor.

Odak noktalarını erken aşama girişimler olarak belirleyen Tensor Ventures, bu alanda önemli bir boşluğu doldurmayı amaçlıyor. Roman Smola, son dönemde derin teknoloji yatırımlarının artan popülaritesine dikkat çekerek, yatırımcıların bu alandaki istikrarlı büyümeden etkilendiğini ifade ediyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir