Techinside Google News
Techinside Google News

Webrazzi, yenilenen Online: Demo Day canlı yayın serisiyle geri döndü!

Webrazzi, heyecan uyandıran yeni bir duyuru yaparak yenilenen Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serisinin geri döndüğünü açıkladı.
- Advertisement -

Webrazzi, girişimcilik dünyasında heyecan uyandıran yeni bir duyuru yaparak yenilenen Webrazzi Online: Demo Day canlı yayın serisinin geri döndüğünü açıkladı. İlk olarak 2017 yılında başlatılan ve girişimcilerin projelerini geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulduğu bu seri, yeniden yapılandırılarak 10 Ekim tarihinde canlı yayınlara başladı. Serinin ilk bölümü saat 11.00’de gerçekleşti ve beş girişim sahne alarak projelerini tanıtma şansı yakaladı.

Webrazzi Online: Demo Day canlı yayınları geri döndü!

Arda Kutsal’ın sunumuyla gerçekleşen Webrazzi Online: Demo Day, her iki haftada bir düzenlenecek. Dört farklı girişimin sahne alacağı canlı yayınlarda girişimciler, projelerinin detaylarını beş dakikalık sunumlarla paylaşacak.

Sunumların ardından ise soru-cevap bölümü ile girişimciler, projeleri hakkında daha fazla bilgi sunarak Arda Kutsal’ın sorularını yanıtlayacak. Programın amacı, henüz geniş kitlelere ulaşmamış yenilikçi girişimleri ve projeleri tanıtarak yatırımcılarla buluşturmak ve girişimcilere daha fazla görünürlük sağlamak.

Webrazzi, geçmiş yıllarda elde edilen deneyimlerin ışığında Demo Day formatını geliştirerek daha fazla girişimciye ulaşacak. Yayınlar, Webrazzi ofisinden canlı olarak gerçekleştirilecek ve sürpriz konukların katılımıyla zenginleştirilecek.

Programın yenilikleri arasında farklı dikeylerdeki girişimlere açık olması ve herhangi bir alan kısıtlamasının bulunmaması dikkat çekiyor. Böylece teknoloji, sağlık, finans ve daha birçok alandaki girişimler Webrazzi Online: Demo Day sahnesinde yer alabilecek.

Seriye katılmak isteyen girişimciler için başvuru süreci de başladı. Webrazzi’nin editoryal ekibi başvuruları detaylıca inceleyerek programa katılacak girişimleri seçecek. Seçimlerin ardından canlı yayın tarihleri ve katılımcı girişimlerle ilgili tüm bilgiler kamuoyuyla paylaşılacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir