Techinside Google News
Techinside Google News

YouTube’un bu yeniliği, mobil kullanıcıları üzebilir!

YouTube'un bu yeniliği, mobil kullanıcıları üzecek mi? İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

YouTube, mobil kullanıcıları için reklamları atlamayı biraz daha zorlaştıran yeni bir arayüz değişikliği test ediyor. Daha önce, mobil uygulamada bir reklamı ne zaman atlayabileceğinizi gösteren belirgin bir geri sayım zamanlayıcısı bulunuyordu. Ancak yeni güncellemeyle bu görünür zamanlayıcı kaldırılarak yerine gri renkli bir atlama düğmesi getirildi. Ancak bu düğme, reklamın belirli bir bölümünü izlemeden aktif olmuyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

YouTube’un bu yeniliği, mobil kullanıcıları üzecek mi?

Görünüşe göre YouTube, bu değişiklikle kullanıcıların dikkatini ne zaman atlayabileceklerine değil, reklamın içeriğine yönlendirmeyi hedefliyor. Bu hamle, ilk bakışta kullanıcıların reklamın atlanamaz olduğunu düşünmelerine neden olabilecek bir tasarım taktiği gibi görünüyor. Ancak kullanıcılar, bir reklamın atlanabilir hale gelip gelmediğini ekranın alt kısmındaki sarı arama çubuğunu izleyerek anlayabilirler.

YouTube'un bu yeniliği, mobil kullanıcıları üzecek mi?
YouTube’un bu yeniliği, mobil kullanıcıları gerçekten üzecek mi?

Şu an için bu değişiklikler yalnızca belirli bir kullanıcı grubunda test ediliyor ve YouTube tarafından resmi olarak duyurulmadı. Dolayısıyla, özelliğin ne zaman tüm kullanıcılara sunulacağı veya kullanıcı geri bildirimlerine bağlı olarak değiştirilip değiştirilmeyeceği ise henüz belirsiz.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce YouTube’u ne kadar sıklıkta ziyaret ediyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir