Techinside Google News
Techinside Google News

Snapdragon 8 Elite, ilk hangi telefonda olacak?

Snapdragon 8 Elite, ilk hangi telefonda mevcut olacak? İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 8 Elite’i kullanacak ilk telefonun hangisi olacağı konusunda heyecan verici bir rekabet yaşanıyor. Xiaomi’nin uzun süredir favori gösterildiği bu yarışta, OnePlus’ın iddialı bir şekilde öne çıktığı görülüyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Snapdragon 8 Elite, ilk hangi telefonda mevcut olacak?

Qualcomm’un Weibo hesabında yayınladığı tanıtım videosu, Snapdragon 8 Elite ile ilgili spekülasyonları alevlendirdi. Videoda işlemcinin özelliklerine dair pek detay yer almasa da en dikkat çeken ayrıntı, telefonun tasarımına dair verilen ipuçları oldu. Videoda görünen telefonun üst sol köşesinde yer alan yuvarlak kamera modülü, OnePlus’ın özellikle OnePlus 11 modelinden beri kullandığı bir tasarım özelliği olarak biliniyor.

Ünlü teknoloji habercisi Digital Chat Station da konuyla ilgili açıklamalarda bulunarak, işlemcinin resmi olarak Snapdragon 8 Elite ismiyle piyasaya sürüleceğini doğruladı. Digital Chat Station ayrıca, Qualcomm’un tanıtım videosunda kullandığı telefonun, OnePlus 13’e benzeyen bir prototip olduğunu belirtti. Ancak Digital Chat Station da kesin bir iddiada bulunmaktan kaçınarak, OnePlus’ın Snapdragon 8 Elite ile çıkış yapıp yapamayacağı konusunda net bir bilgi vermedi.

Önümüzdeki günlerde hem Xiaomi hem de OnePlus cephesinden gelecek açıklamalar, bu heyecan verici yarışın galibini ortaya koyacak. Ancak her iki senaryoda da, Snapdragon 8 Elite işlemcisini taşıyan ilk telefonu bu ay içinde görme ihtimalimiz oldukça yüksek.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir