Techinside Google News
Techinside Google News

Yerli bulut mutfak girişimi Paket Mutfak, yeni yatırım aldı!

Yerli bulut mutfak girişimi Paket Mutfak, tam 2.7 milyon dolarlık yatırım alıyor. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki detaylar…
- Advertisement -

Paket servise yönelik özel olarak geliştirdiği lezzetli ve doyurucu yemekleri kısa sürede müşterilerine ulaştıran yerli bulut mutfak girişimi Paket Mutfak, hızlı büyüme yolculuğuna devam ediyor. İstanbul’da 15 aktif şubesi ve 10 farklı markasıyla hizmet veren girişim, her ay 130 binden fazla siparişe ulaşıyor. Paket Mutfak’ın bu başarısı, yatırımcıların da dikkatinden kaçmadı.

Yerli bulut mutfak girişimi Paket Mutfak, tam 2.7 milyon dolarlık yatırım alıyor

Girişim, son olarak 2.7 milyon dolarlık yeni bir yatırım turunu başarıyla tamamladı. Bu yatırım turuna, Paket Mutfak’ın daha önceki yatırımcılarından Fırat İşbecer, Nokta Yatırım Holding, Ünlü & Co GSYF, Ersan Öztürk ve İbrahim Romano tekrar katılarak girişime olan güvenlerini tazeledi. Yeni yatırım turunda girişime; Eren Bahadır, İzzet Nommaz ve Ömer Üstünel gibi önemli melek yatırımcılar da dahil oldu.

Paket Mutfak Kurucu Ortağı ve CEO’su Tali Şalhon, aldıkları yeni yatırımla ilgili yaptığı açıklamada, paket servis sektörünün uzun yıllardır hayatımızda olmasına rağmen yeterince verimli ve gelişmiş bir noktada olmadığını belirtti. Şalhon, “Paket Mutfak olarak, ölçeklenebilir bir modelle kaliteli yemekleri tüketicilere ulaştırıyoruz. Bu yatırım, büyüme hedeflerimize emin adımlarla ilerlememiz için önemli bir kilometre taşı. Önümüzdeki dönem için oldukça heyecanlıyız.” dedi.

Paket Mutfak Kurucu Ortağı ve CPO’su Eytan Nahmiyas ise, gelecek planlarıyla ilgili olarak, “Önümüzdeki 3 yıl içinde şube sayımızı 100’e çıkarmayı, yeni markalarla daha da çeşitlenmeyi ve ürün yelpazemizi genişletmeyi hedefliyoruz. Bu yatırım, tüm süreçlerimizi uzaktan yönetmemizi sağlayan sistemlerimizi geliştirmemize ve büyümeye devam etmemize olanak sağlayacak.” dedi.

Paket Mutfak, Türkiye’nin en büyük bulut mutfak ağına dönüşme hedefine doğru emin adımlarla ilerliyor. Aldığı son yatırımla 100 şubeye ulaşma yolunda önemli bir adım atan girişim, bu kaynağı hem fiziksel büyümesini sürdürmek hem de teknolojik altyapısını daha da güçlendirerek müşteri deneyimini mükemmelleştirmek için kullanacak. Şirket ayrıca, ürün yelpazesini genişleterek ve yeni gelir modelleri geliştirerek büyümesini hızlandırmayı hedefliyor.

Paket Mutfak, önümüzdeki dönemde de bulut mutfak sektöründe öncü rolünü sürdürmeyi ve sektörde dönüşümü tetikleyecek yenilikçi adımlar atmayı hedefliyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir