Techinside Google News
Techinside Google News

Yerli girişim BabyStar, çocuk sağlığına odaklanıyor

Yerli girişim BabyStar, çocuk sağlığına odaklanacak. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

Ebeveyn olmak, beraberinde tarifsiz bir mutluluk getirirken aynı zamanda büyük bir sorumluluk da yüklüyor. Çocuğunun sağlığı her anne babanın önceliği haline geliyor ve bu yolda onlara destek olmak amacıyla Dr. Görkem Astarcıoğlu tarafından BabyStar hayata geçirildi. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Yerli girişim BabyStar, çocuk sağlığına odaklanacak

BabyStar, çocuğunuzun doğum anından itibaren tüm sağlık verilerini özenle arşivleyen kapsamlı bir platform olarak öne çıkıyor. Aşı takibinden büyüme ve gelişme grafiklerine kadar pek çok konuda ebeveynlerin hayatını kolaylaştırıyor.

Yerli girişim BabyStar, çocuk sağlığına odaklanacak.

Artık karmaşık tablolara veya notlara gerek kalmadan aşı takvimini BabyStar ile kolayca takip edebilir, çocuğunuzun gelişimini net bir şekilde görebilirsiniz. Platformun sunduğu en önemli avantajlardan biri de ebeveynlerin uzmanlarla doğrudan iletişim kurabilme imkanı sunması.

Çocuğunuzun sağlık verilerini doktorlarıyla kolayca paylaşabilir, aklınıza takılan sorulara hızlıca cevap bulabilirsiniz. BabyStar, ebeveynlere çocuklarının sağlık yolculuğunda güven ve kolaylık sunan bir yol arkadaşı olmayı hedefliyor. Birçok ebeveyn, yeni platform için şimdiden oldukça heyecanlı görünüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Babystar önümüzdeki dönemde başarılı girişimlerden bir tanesi olabilecek mi? Siz Babystar ve benzeri platformlar kullanıyor musunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir