Techinside Google News
Techinside Google News

WhatsApp durumlarına yeni özellikler geldi!

WhatsApp, kullanıcı deneyimini daha da geliştirmek için heyecan verici yeni özelliklere kavuştu.
- Advertisement -

WhatsApp, kullanıcı deneyimini geliştirmek için yeni bir özellik duyurdu. Popüler mesajlaşma uygulaması, Instagram’ın hikaye özelliğine benzer şekilde, kullanıcıların durum güncellemelerinde kişi etiketleyebileceği bir yenilik getirdi. Ancak bu özellik, Instagram’dakinden farklı olarak etiketlenen kişilerin adlarının gizli kalmasını sağlıyor.

WhatsApp durumlarına gizli etiketleme özelliği

Yeni güncelleme ile WhatsApp, durum güncellemelerinde başka kişileri etiketlemeye imkan tanıyor. Kullanıcılar, durumlarında beş kişiye kadar etiketleme yapabilecek. Ancak bu etiketlemeler, özel olacak ve yalnızca durumu paylaşan kişi tarafından görüntülenebilecek. Etiketlenen kişiler, durum güncellemesinde açıkça görünmese de bildirim alacaklar. Aynı zamanda, etiketlenen kişiler bu durumu kendi hesaplarında yeniden paylaşabilecekler.

WhatsApp, yalnızca gizli etiketlemelerle sınırlı kalmıyor. Kullanıcılar artık durum güncellemelerine beğenibırakabilecekler. Beğeniler, yalnızca durumu paylaşan kişi tarafından görüntülenebilecek. Ayrıca, kullanıcılar durum güncellemelerini daha etkileşimli hale getirebilmek için arkadaşlarını özel olarak bahsedip etkileşim kurabilecekler.

WhatsApp yaptığı açıklamada, bu yeni özelliklerin kullanıcıların arkadaşları ve aileleriyle daha yakın bağlantıdakalmalarını sağlayacağını belirtti: “Arkadaşlarınızla ve ailenizle bağlantıda kalmanın en iyi yolu olan WhatsApp Durumunu daha da iyi hale getiriyoruz. Durum beğenmeleri, özel bahsetmeler ve sizden bahsedilen bir durumu yeniden paylaşabilme özelliğiyle, en çok önemsediğiniz kişilere erişmenizi kolaylaştırıyoruz.”

Daha fazla özellik yolda

WhatsApp, bu yeni özelliklerin sadece başlangıç olduğunu ve gelecekte daha fazla güncelleme sunulacağını duyurdu. Şirket, “Önümüzdeki birkaç ay içinde Durum ve Güncellemeler sekmesine daha fazla özellik getirerek en önemli kişilerinize en yakın olmanızı kolaylaştıracağız” açıklamasıyla yeni sürprizlerin ipucunu verdi.

Bu yenilikler, WhatsApp kullanıcıları arasında daha fazla etkileşim sağlamayı ve uygulamanın sosyal medya platformlarıyla rekabetini güçlendirmeyi amaçlıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir