Techinside Google News
Techinside Google News

Yiyecek-İçecek sektörüne yeni yazılım çözümü

NarPOS, işletmelerin maliyetlerini azaltmayı ve verimliliklerini artırmayı hedefleyerek, sadece işletmelerin değil, uzun vadede ülke ekonomisinin de enflasyonla mücadelesine katkıda bulunmayı planlıyor.
- Advertisement -

Yiyecek-içecek sektöründe kepenk indirme oranları yüzde 38’e ulaşmış durumda. Sektörün en büyük sorunlarından biri olan bu yüksek kapanma oranını düşürmek amacıyla Türk mühendisler tarafından geliştirilen NarPOS yazılımı, sektörde yeni bir dönemi başlatıyor. NarPOS, işletmelerin maliyetlerini azaltmayı ve verimliliklerini artırmayı hedefleyerek, sadece işletmelerin değil, uzun vadede ülke ekonomisinin de enflasyonla mücadelesine katkıda bulunmayı planlıyor.

NarPOS’un sunduğu çözümlerle sipariş yönetimi, ödeme alma ve stok takibi gibi süreçler tek bir platformda birleşiyor. Bulut tabanlı altyapısı sayesinde restoranlar, tüm operasyonlarını anında ve kolayca yönetebiliyor. Böylece işletmeler, farklı uygulamalara ihtiyaç duymadan tüm süreçlerini tek bir sistem üzerinden yürütebiliyor.

NarPOS’un Kurucu Ortağı ve CEO’su İlyas Akça, “Türkiye genelinde yaklaşık 200.000 yiyecek-içecek işletmesi bulunuyor ve bu işletmelerin yüzde 38’i 3 ila 6 ay içinde kapanma riskiyle karşı karşıya kalıyor. Biz de NarPOS olarak işletmelerin maliyetlerini düşürmek ve verimliliklerini artırmak amacıyla çözümler geliştiriyoruz. Bu sayede daha fazla işletmenin ayakta kalmasını sağlamak istiyoruz,” diyor.

NarPOS’un Türkiye’de sunduğu yenilikler sadece bu kadarla sınırlı değil. Türkiye’de ilk kez el terminali ve yazar kasayı birleştiren hibrit sistem, restoranlara benzersiz bir operasyonel avantaj sağlıyor. Siparişten ödeme almaya, stok yönetiminden raporlamaya kadar her adımın entegre bir şekilde yönetilmesine olanak tanıyor.

NarPOS, Türkiye’nin yanı sıra 8 farklı ülkede 14.000 işletmeye hizmet vererek global ölçekte de büyümeye devam ediyor. Türkiye’nin geleceği için bu yazılım, sektörün en büyük sorunlarına çözüm getirerek işletmelere nefes aldırmayı amaçlıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir