Techinside Google News
Techinside Google News

Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı ortaya çıktı: büyük değişiklik yok

Samsung, merakla beklenen Galaxy S25 serisinin amiral gemisi modeli Galaxy S25 Ultra için önemli bir adım attı.
- Advertisement -

Samsung’un yeni amiral gemisi Samsung Galaxy S25 Ultra’nın maket görselleri sızdırıldı. Sızıntıya göre, Galaxy S25 serisinde büyük tasarım değişikliklerine gitmeyeceği görülüyor. Şirketin Ocak 2024’te tanıtmayı planladığı yeni model, selefi Galaxy S24 Ultra’ya kıyasla birkaç küçük farklılıkla gelecek.

Tasarımda küçük dokunuşlar

Ortaya çıkan alüminyum maket görüntüleri, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı hakkında önemli bilgiler sunuyor. Cihazın boyutları 162.82 x 77.65 x 8.25 mm olarak paylaşılırken, bu ölçülerle S24 Ultra’ya kıyasla daha uzun, daha dar ve daha ince bir model göze çarpıyor. Ayrıca, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın köşelerinin biraz daha inceltildiği ve arka kamera düzeninin büyük ölçüde aynı kaldığı belirtiliyor. Arka bölümde beş lens için oyuk ayrılmış durumda.

Ön tarafta ise simetrik çerçeveler dikkat çekerken, Samsung’un klasikleşmiş Infinity-O ekran tasarımı korunmuş. Kamera tarafında ise, ultra geniş sensörün geliştirilmiş bir versiyonunun yer alacağı ve Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı içerisinde 50 megapiksellik ultra geniş kamera3x telefoto ve 5x periskop sensör bulunacağı iddia ediliyor.

Android 15 ve One UI 7.1 İle gelecek

Galaxy S25 Ultra, Android 15 tabanlı One UI 7.1 kullanıcı arayüzü ile gelecek. Samsung S25 Ultra’nın tasarımı güncellemesiyle birlikte sistem animasyonlarını ve genel akıcılığı iyileştirmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Yeni Galaxy S25 Ultra’nın resmi tanıtımına az bir süre kala ortaya çıkan bu sızıntılar, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın tasarımı dair ilk ipuçlarını sunarken, teknik özellikler konusunda daha fazla bilgiye ulaşmak için Ocak ayındaki tanıtımı beklememiz gerekecek.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir