Techinside Google News
Techinside Google News

En iyi iPad uygulamaları listesi

Üretkenliğinizi artırmak ve günlük hayatı kolaylaştırmak için en iyi iPad uygulamalarını inceledik. Listeden hatırlatıcılardan not almaya kadar farklı uygulamalar var.
- Advertisement -

Apple’ın iPad’leri Notlar, Takvim ve Hatırlatıcılar gibi yerleşik üretkenlik araçlarıyla birlikte geliyor. Ancak üretkenliğinizi en üst düzeye çıkarmanın ve hayatınızı organize etmenin yeni yollarını keşfetmek istiyorsanız, size yardımcı olacak birçok uygulama mevcuttu.

iPad, hareket halindeyken içerik akışı veya web’de gezinme için kullanılabilen bir cihaz olarak başlamış olsa da Apple iPad’lerini temelde kişisel, iş ve okul kullanımı için çeşitli farklı görevleri yerine getirebilen bilgisayarlara dönüştürdü. Sonuç olarak, hayatınızı düzenlemek için tek bir yer oluşturmanıza veya dikkat dağıtıcı şeyleri engelleyerek günlük görevlerinize odaklanmanıza yardımcı olmak gibi şeyler yapmanıza yardımcı olacak çok sayıda uygulama bulunmaktadır.

En iyi iPad uygulamaları

Goodnotes

Goodnotes en popüler iPad uygulamalarından biridir ve bunun iyi bir nedeni vardır. Uygulama, Apple Pencil kullanarak not yazmayı seven kişiler için harika. Bir sayfaya hem el yazısıyla yazılmış hem de daktilo edilmiş metinler ekleyebilir ve resim, çıkartma ve hatta karalamalar gibi şeyler ekleyebilirsiniz.

TikTik

iPad’inizin yerleşik Hatırlatıcılar uygulamasından hoşlanmıyorsanız veya daha gelişmiş bir yapılacaklar listesi ve görev yönetimi uygulaması istiyorsanız, TickTick iyi bir seçim olabilir. Bunu hem profesyonel hem de kişisel görevler için kullanabilirsiniz.

Forest

Forest, çevreye yardımcı olurken üretkenliği oyunlaştıran ilginç bir uygulamadır. Bir görevde kalmakta zorlanan veya kolayca dikkati dağılan biriyseniz, bu uygulama sizin için iyi olabilir. Bir şeye odaklanmanız gerektiğinde uygulamayı açıp bir ağaç dikebilirsiniz. Daha sonra işinize odaklanıp bitirdiğinizde ağacınız büyüyecektir. Zamanlayıcı bitmeden uygulamadan çıkarsanız ağacınız solar ve ölür.

Notion

Notion, not almak, görevleri ve iş akışlarını yönetmek, listeleri ve alışkanlıkları düzenlemek, başkalarıyla iş birliği yapmak ve daha fazlası için harika bir uygulamadır. Takviminizi, görevlerinizi ve notlarınızı yönetmek için farklı uygulamalara gitmek yerine, tüm bunları doğrudan Notion içinde yapabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir