Techinside Google News
Techinside Google News

Binance, Türkçe dil desteğini kaldırıyor!

Binance, Türkiye’deki yasal düzenlemelere uyum sağlamak amacıyla bugün Türkçe dil desteğini kaldıracak. İşte detaylar...
- Advertisement -

Kripto para dünyasının en büyük borsalarından biri olan Binance, Türkiye’deki kullanıcılarını ilgilendiren önemli bir değişikliği duyurdu. Şirket, Türkiye’de kripto varlık hizmet sağlayıcılarına yönelik yeni yasal düzenlemeler kapsamında 27 Eylül 2024 itibarıyla web sitesi ve mobil uygulamasındaki Türkçe dil seçeneğini kaldıracağını açıkladı.

Binance, Türkiye’deki hizmetlerine devam edecek!

Alınan bu karar, Türkiye’de 02 Temmuz 2024 tarihinde kabul edilen ve tüm Türkiye merkezli olmayan kripto varlık hizmet sağlayıcılarına yeni gereklilikler getiren yasalar doğrultusunda gerçekleşti. Binance, bu değişikliğin Türkiye’deki yasal uyum çerçevesinde kaçınılmaz olduğunu belirtti.

Binance

Binance’in Türkçe dil seçeneğini kaldıracak olması, platformun genel işleyişini ve Türkiye’deki kullanıcılarına sunduğu hizmetleri etkilemeyecek. Şirket, Binance.com web sitesi ve uygulamasının İngilizce dahil olmak üzere diğer dillerde tam erişilebilir olmaya devam edeceğini duyurdu.

Dil değişikliği dışında kullanıcıların platforma olan erişimlerinde ve hizmetlerde herhangi bir kesinti yaşanmayacak. Tüm ürün ve hizmetlere her zamanki gibi kesintisiz erişim sağlanacak. Ayrıca, Türkçe müşteri hizmetleri desteğinin kesintisiz olarak devam edeceğini belirtti. Böylece kullanıcılar dil değişikliğinden etkilenmeden sorularını yöneltebilecek ve destek alabilecekler.

Binance, yasal düzenlemelere tam uyum sağlama konusunda Türkiye’deki kripto varlık ekosisteminde titiz bir çalışma yürüttüğünü ve Türkiye’deki yasal çerçeveye uygun adımlar attığını vurguladı. 2024 yılında Türkiye Büyük Millet Meclisi tarafından kabul edilen yeni yasa, Türkiye merkezli olmayan kripto varlık sağlayıcılarına belirli gereklilikler getiriyor ve bu bağlamda Binance de bu gerekliliklere tam uyum sağlamak amacıyla dil desteği konusunda değişiklik yapma kararı aldı.

Bu dil değişikliği, yalnızca web sitesi ve uygulamadaki Türkçe dil desteği ile sınırlı kalacak. Şirket, kullanıcılarının güvenliğini ve fonlarının güvende olduğunu bir kez daha vurguladı. Kullanıcılar mevcut hesaplarına işlem geçmişlerine ve varlıklarına herhangi bir kısıtlama olmadan erişebilecekler.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir