Techinside Google News
Techinside Google News

Türk yapımı Liar’s Bar oyunu, Steam’de büyük ilgi gördü

Türk yapımı Liar's Bar oyunu, Steam'de büyük bir ilgi topladı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli detaylar…
- Advertisement -

2 Ekim’de oyuncuların kalbini çalmaya hazırlanan Liar’s Bar, şimdiden oyun dünyasında ses getirmeye başladı. Steam sayfası açılır açılmaz büyük bir ilgiyle karşılaşan oyun, yalnızca bir hafta içinde 15.000’den fazla oyuncunun İstek Listesi’ne eklenmesiyle dikkatleri üzerine çekti. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Türk yapımı Liar’s Bar oyunu, Steam’de büyük bir ilgi topladı

Bu başarının arkasında yatan en büyük etkenlerden biri, oyunun Amerika, Rusya ve Avrupa başta olmak üzere geniş bir coğrafyadan oyun severleri kendine çekmesi. Anlaşılan o ki, blöf ve stratejinin keyifli bir dille buluştuğu bu masa oyunu simülasyonu, sınırları aşan bir cazibeye sahip.

Türk yapımı Liar's Bar oyunu, Steam'de büyük bir ilgi topladı.

Liar’s Bar, 2 ila 4 oyuncuya kadar desteklediği çevrimiçi oynanışıyla, arkadaş gruplarını sanal bir bar ortamında buluşturuyor. Oyuncular, zekâlarını ve stratejilerini konuşturarak rakiplerini alt etmeye çalışırken, blöf yapmanın da vazgeçilmez bir taktik olduğunu keşfediyorlar. Oyunun hem Türkiye’den hem de yurt dışından oldukça olumlu geri dönüşler alması, bu heyecan verici deneyimin evrensel bir dile sahip olduğunun kanıtı gibi.

Liar’s Bar’ın göz doldatan dünyası, Jackfrags gibi oyun dünyasının önde gelen yayıncılarının da dikkatinden kaçmadı. Oyun, bu isimler tarafından da oynanıp yayınlanarak daha geniş kitlelere ulaşma fırsatı yakaladı. Bağımsız bir Türk yapımcı olarak yola çıkan Liar’s Bar ekibi, oyunun Türkiye’deki oyuncular tarafından da benimsenmesi ve yerli oyun sektörüne yeni bir soluk getirmesi için çaba gösteriyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir