Techinside Google News
Techinside Google News

Yerli satın alma platformu Team Procure, 100 bin tedarikçiye ulaştı!

Yerli satın alma platformu Team Procure, tam 100 bin tedarikçiye ulaşmayı başardı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki detaylar…
- Advertisement -

Türkiye merkezli bir girişim olan Team Procure, şirketlere tedarik zinciri yönetimi alanında sunduğu yapay zeka destekli çözümlerle dikkat çekmeye devam ediyor. 2019 yılında Onurhan Öztürk tarafından kurulan ve önemli yatırımlar alan Team Procure, bugün itibarıyla 100.000 tedarikçiye ulaşarak önemli bir dönüm noktasını geride bıraktı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Yerli satın alma platformu Team Procure, tam 100 bin tedarikçiye ulaşmayı başardı

Platform, 58 farklı ülkeden yüz binlerce tedarikçiyi bir araya getirerek, şirketlerin tedarik süreçlerini dijitalleştirmelerine ve küresel ölçekte iş birliği fırsatları yakalamalarına olanak sağlıyor. Yapay zeka teknolojisiyle donatılmış platformu sayesinde şirketler, Team Procure’a hızlı bir şekilde entegre olabiliyor ve satın alma süreçlerini optimize edebiliyorlar.

Yerli satın alma platformu Team Procure, tam 100 bin tedarikçiye ulaşmayı başardı.
Yerli satın alma platformu Team Procure, tam 100 bin tedarikçiye ulaşmayı başardı.

Team Procure’un sunduğu çözümler, sadece büyük şirketler için değil, her ölçekten işletme için uygun. Şirket, özellikle ABD pazarında önemli müşteriler kazanmış durumda ve toplam cirosunun %70’ini yurt dışı pazarlardan elde ediyor.

Girişimin başarısındaki en önemli etkenlerden biri, “mükemmel ürün” odaklı yaklaşımı ve sürekli deneme ve geliştirme kültürü. Bu sayede geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Team Procure, önümüzdeki dönemde adından daha çok söz ettireceğe benziyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir