Techinside Google News
Techinside Google News

Yerli girişim Nexrone Global, 300 bin dolar yatırım aldı!

Yerli girişim Nexrone Global, tam 300 bin dolarlık bir yatırım aldı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli detaylar…
- Advertisement -

Kurumsal hizmetler sunan Nexrone Global, büyüme yolculuğunda önemli bir eşiği daha geride bıraktı. Şirket, Asteks Tech, Baran Akman, Aleyna Helin Tanrıtanır ve Elif Güven Işık’ın katıldığı bir yatırım turunda 5 milyon dolar değerleme üzerinden 300 bin dolar yatırım aldı. İşte son dönemde çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Yerli girişim Nexrone Global, tam 300 bin dolarlık bir yatırım aldı

2015 yılında Ersoy Soyer tarafından kurulan ve merkezi İstanbul ile Viyana’da bulunan Nexrone Global, uluslararası alanda faaliyet gösteren şirketlere global büyüme stratejileri, yeni pazarlara giriş ve iş geliştirme konularında danışmanlık hizmetleri sunuyor.

Yerli girişim Nexrone Global, tam 300 bin dolarlık bir yatırım aldı.

40’tan fazla iş ortağıyla çalışan şirket, özellikle Avrupa ve Amerika pazarlarındaki iş birliklerine odaklanmış durumda. Yatırım turuna katılan Asteks Tech’in yanı sıra, Türkiye’nin genç melek yatırımcılarından Baran Akman, Aleyna Helin Tanrıtanır ve Elif Güven Işık’ın da Nexrone Global’e güven oyu vermesi dikkat çekiyor.

Nexrone Global, aldığı yeni yatırımı global hizmet ağını genişletmek, büyümesini hızlandırmak ve yerel pazarlardaki hakimiyetini artırmak için kullanacak. Şirket, özellikle Avrupa pazarında yeni ve büyük iş birliklerini hayata geçirmeyi hedefliyor.

Nexrone Global Kurucusu Ersoy Soyer, Türk şirketlerinin uluslararası pazarlarda büyümelerine destek olmak için çalıştıklarını belirtiyor. Geniş bir küresel ağa sahip olduklarını vurgulayan Soyer, şirketlerin yeni müşterilere ve iş ortaklıklarına ulaşmalarına yardımcı olduklarını ifade ediyor.

Aldıkları yeni yatırımla Nexrone Global’in Türkiye ve dünya çapında etkisini artıracağını belirten Soyer, yakın zamanda Avrupa’da önemli iş birliklerini duyuracaklarının da müjdesini verdi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir