Techinside Google News
Techinside Google News

TeamBridge insan kaynakları yazılımı için fon topladı

TeamBridge insan kaynakları yazılımı için önemli bir fon topladı. 28 milyon dolarlık fon, operasyonlar için önemli katkı sağlayacak.
- Advertisement -

Eski Uber yöneticileri tarafından kurulan TeamBridge, saatlik çalışanlar için insan kaynakları yazılımı oluşturmak amacıyla 28 milyon dolar topladı. Arjun Vora ve Tito Goldstein, Uber’in kurumsal tarafında çalışırken, İK yazılımının büyük ölçüde saatlik personeli yönetmek için oluşturulmadığını fark ettiler. İkili, birçok saatlik çalışanın, giriş yapma ve ödeme hesaplarını değiştirme gibi temel self servis görevlerini tamamlamanın bir yolundan yoksun olduğunu fark etti.

TeamBridge insan kaynakları yazılımı

Yüzlerce Uber sürücüsüyle görüştükten sonra, eski Salesforce ürün tasarımcısı Vora ve Hyperloop’un eski tasarım lideri Goldstein, kendi özelliklerine uygun bir platform oluşturmaya karar verdi.

Vora, “İşletmeler teknoloji yığınlarını modernize etme ihtiyacıyla karşı karşıya. İnsanlarını uzaklaştıran gig ekonomisi şirketlerine benzer şekillerde bir iş gücü bulabilmeleri, harekete geçirebilmeleri ve dahil edebilmeleri gerekiyor” dedi.

Vora ve Goldstein’ın platformu TeamBridge , saatlik personele self servis uygulama deneyimi sağlarken belirli İK görevlerini otomatikleştirmeyi hedefliyor. Arka uçta TeamBridge, oryantasyon ve izin takibi gibi şeyler için şablonlar ve iş akışları sağlarken, şirketlerin özelleştirebildiği uygulama, çalışanların vardiyaları görüntülemesine ve talep etmesine, gerekli yasal belgeleri imzalamasına ve yöneticilerle mesajlaşmasına olanak tanır.

Müşteriler, TeamBridge’in temel platformuna abone olabilir ve ek ücretler karşılığında belirli self-servis ve iş akışı odaklı yetenekler ekleyebilirler. TeamBridge CEO’su Vora, “Birleştirilebilir İK iş akışları ve özel mobil uygulamalar oluşturmak için ihtiyaç duyulan ‘LEGO bloklarını’ sağlıyoruz” dedi. Wingspan, Kronos, Deputy ve Homebase gibi birkaç başka satıcı da gig çalışanı İK yazılımı pazarının peşinde. Ancak San Francisco merkezli TeamBridge, platformda 100.000 saatlik çalışanı ve Convo ve Dairy Queen gibi kurumsal müşterileriyle etkileyici bir ivmeye sahip.

Vora, gelirin geçen yıl (TeamBridge’in piyasaya sürülmesinden sonraki yıl) 3 kat arttığını ve 2024’ün ilk yarısında bir kez daha iki katından fazla arttığını söyledi. Vora: “Yüksek talep zamanlarında müşterilerimiz kuruluşlarını etkili bir şekilde ölçeklendirmenin yollarını arıyorlar. Bir yavaşlama olduğunda müşterilerimiz maliyetleri düşürmek için otomasyon ve verimlilik kazanımları arıyorlar. TeamBridge’de her ikisini de yapabilme yeteneğimiz, kendimizi mevcut pazarın ihtiyaçlarına göre konumlandırmamızı sağlıyor” dedi.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir