Techinside Google News
Techinside Google News

Adobe, yapay zekalı video oluşturma aracını kullanıma sunacak!

Adobe, yapay zekalı video oluşturma aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

Adobe, video dünyasında devrim yaratacak yapay zeka destekli video oluşturma aracı Firefly Video’yu bu yıl sonunda kullanıcılara sunmaya hazırlanıyor. Premiere Pro beta uygulaması ve özel bir web sitesi üzerinden erişilebilecek Firefly Video, video üretim süreçlerini hızlandırmayı ve basitleştirmeyi hedefliyor. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en çarpıcı detaylar…

Adobe, yapay zekalı video oluşturma aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor

Firefly Video ile birlikte gelen Generative Extend özelliği, mevcut videolara sorunsuz bir şekilde iki saniyelik ekstra görüntü ekleyerek videoların uzatılmasını sağlıyor. Bu özellik, bir sahnenin erken bittiği ve geçiş veya kaybolma efektleri için uzatılması gereken durumlarda oldukça faydalı olacak.

Adobe, yapay zekalı video oluşturma aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor.
Adobe, yapay zekalı video oluşturma aracını kullanıma sunmaya hazırlanıyor.

Ayrıca, Firefly’ın Metinden Videoya ve Görüntüden Videoya özellikleri sayesinde kullanıcılar, yazılı veya görsel komutlar girerek beş saniyeye kadar videolar oluşturabilecek.

Adobe, Firefly Video’nun etik kullanımına da önem veriyor. Bu kapsamda, çıplaklık, uyuşturucu, alkol, politikacılar veya ünlüler gibi hassas konularda video üretilmesinin önüne geçmek için güvenlik önlemleri alınmış.

Firefly Video, video oluşturmayı demokratikleştirme ve herkesin erişebileceği bir hale getirme potansiyeline sahip. Adobe’nin yapay zeka alanındaki bu girişimi, video üretim endüstrisinde yeni bir çağın başlangıcı olabilir.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir