Techinside Google News
Techinside Google News

Samsung Galaxy S24 FE fiyatı sızdırıldı: Beklenenden daha yüksek!

Samsung, geçtiğimiz yıl büyük beğeni toplayan Galaxy S23 FE modelinin ardından yeni nesil Galaxy S24 FE ile geri dönmeye hazırlanıyor.
- Advertisement -

SamsungGalaxy S24 FE modeli ile “Fan Edition” serisini genişletmeye hazırlanıyor. Galaxy S23 FE ile FE serisine dönüş yapan Samsung, şimdi de Galaxy S24 FE‘nin fiyat bilgilerini paylaştı. 2024‘ün başlarında Galaxy S24 ve S24 Ultra modellerini tanıtan şirket, bu seriye bir de uygun fiyatlı FE modeli eklemeye hazırlanıyor.

Geçtiğimiz yıl Galaxy S22 FE modelini atlayan Samsung, Galaxy S23 FE‘yi uzun süreli sızıntıların ardından duyurmuştu. Şimdi ise Galaxy S24 FE‘nin fiyatı ortaya çıktı. Samsung, Galaxy S24 FE‘yi Ekim 2024‘te piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu zaman dilimi, Galaxy S23 FE‘nin çıkış tarihine oldukça yakın.

Galaxy S24 FE’nin sızdırılan fiyatı ve özellikleri

Sızdırılan bilgilere göre, Galaxy S24 FE‘nin başlangıç fiyatı 699 dolar olacak. Bu fiyat, selefi Galaxy S23 FE‘ye kıyasla 100 dolar daha yüksek. Fiyat artışına rağmen, temel modelde RAM veya depolama kapasitesinde bir yükseltme beklenmiyor. Yani, Galaxy S24 FE yine 8 GB RAM ve 128 GB depolama ile gelecek.

Galaxy S24 FE‘nin özelliklerine baktığımızda, cihazın 6,7 inç FULL HD+ Super AMOLED ekrana sahip olacağı belirtiliyor. Ekran, 1.900 nit tepe parlaklık sunacak. Telefonun kalbinde ise Exynos 2400e işlemcisi bulunacak. Bu yonga seti, normal varyanta göre biraz daha düşük saat hızlarına sahip.

Galaxy S24 FE’nin diğer özellikleri

Cihaz, 4.565mAh batarya kapasitesine sahip olacak ve 25W hızlı şarjkablosuz şarj ve ters kablosuz şarj özellikleri sunacak. Kamera açısından ise ön tarafta 10 MP selfie kamerası, arka tarafta ise 50 MP ana sensör12 MP ultra geniş açı ve 8 MP 3x telefoto kamera yer alacak.

Diğer özellikler arasında IP68 sertifikası ile toza ve suya dayanıklılıkekran içi parmak izi okuyucustereo hoparlörlerSamsung DeX5GWi-Fi 6EBluetooth 5.3NFCSamsung Pay ve USB Type-C bağlantı noktası bulunuyor.

Galaxy S24 FE, özellikleri ve fiyatı ile kullanıcıların beklentilerini karşılayacak mı, bu merak konusu. Samsung’un bu yeni modeli ile FE serisini nasıl şekillendireceği ise Ekim ayında netlik kazanacak.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir