Techinside Google News
Techinside Google News

Playstation 5 Pro’nun tasarımı ortaya çıktı!

Playstation 5 Pro'nun tasarımı belli oldu. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

Sony’nin uzun süredir beklenen Playstation 5 Pro modelinin tasarımı, şirketin Playstation markasının 30. yıl kutlaması kapsamında yaptığı blog paylaşımında doğrulandı. İşte son dönemde oldukça konuşulan konu hakkındaki en önemli ve en çarpıcı detaylar…

Playstation 5 Pro’nun tasarımı belli oldu

Geçtiğimiz haftalarda güvenilir kaynaklardan gelen sızıntılarda görülen ve PS5 Slim modeline benzer bir tasarıma sahip olduğu iddia edilen PS5 Pro, Sony’nin paylaştığı görselle netleşmiş oldu. Blog yazısında, Playstation ürünlerinin yer aldığı görseller arasında henüz tanıtılmamış olan Playstation 5 Pro da dikkat çekti.

Playstation 5 Pro’nun tasarımı belli oldu. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Görsel, PS5 Pro’nun önceki render görüntüleriyle büyük ölçüde örtüşüyor ve tasarımın gerçek olduğunu kanıtlıyor. PS5 Pro’nun resmi tanıtımının önümüzdeki hafta yapılması ve kasım ayında satışa sunulması bekleniyor.

BYD, otonom sürüş için Huawei ile işbirliği yapacak!

Ayrıca, Sony’nin 16 Eylül’den itibaren çıkacak oyunların PS5 Pro versiyonlarına da uyumlu olması gerektiğini belirttiği iddialar arasında. PS5 Pro’nun, ışın izleme teknolojisi ve daha akıcı 4K grafiklerle oyunculara üstün bir oyun deneyimi sunacağı öngörülüyor.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce Sony yeni nesil ürünleriyle başarı yakalayabilecek mi? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir