Techinside Google News
Techinside Google News

ChatGPT’ye yeni ses seçenekleri ekleniyor!

ChatGPT'ye yeni ses opsiyonları ekleniyor. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…
- Advertisement -

OpenAI, geliştirdiği popüler sohbet robotu ChatGPT’nin sesli iletişim yeteneklerini geliştirmek için çalışmalara devam ediyor. Şirket, yakın zamanda ücretli abonelerine sunduğu 12 farklı ses seçeneği ile ChatGPT’yi daha gerçekçi ve etkileyici hale getirmeyi hedefliyor.

ChatGPT’ye yeni ses opsiyonları ekleniyor

Şu anda ChatGPT kullanıcıları sesli sohbetlerde varsayılan olarak “Ember” adlı seslendirmeyi kullanabiliyor. Ücretli aboneler ise “Gelişmiş Ses Modu” ile dört farklı seslendirme seçeneğine daha sahip.

ChatGPT’ye yeni ses opsiyonları ekleniyor. İşte çok konuşulan konu hakkındaki en önemli ve çarpıcı detaylar…

Ancak OpenAI, yakın zamanda keşfedilen kodlar sayesinde kullanıcılarına toplamda 12 farklı ses seçeneği sunmaya hazırlanıyor. “Fathom”, “Maple”, “Glimmer” gibi ilginç isimlere sahip bu yeni seslerin, önceki seslendirmelere göre çok daha gerçekçi ve monotonluktan uzak olduğu belirtiliyor.

Yapay zeka su tüketimini artırıyor

Ayrıca, yeni güncellemeyle birlikte ChatGPT’nin tonlama ve vurgulama yeteneklerinin de geliştirildiği ifade ediliyor. Hatta bazı kaynaklar, robotun köpek havlaması taklidini bile oldukça başarılı bir şekilde gerçekleştirebildiğini iddia ediyor. Ancak OpenAI, bu yeni seslendirme seçeneklerinin ne zaman kullanıma sunulacağı konusunda henüz resmi bir açıklama yapmış değil.

Peki siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce ChatGPT’nin son güncellemesi sektörde beklenen etkiyi yapabilecek mi? Siz daha önce hiç ChatGPT kullandınız mı? Yanıtlarınızı aşağıdaki yorumlar kısmından bizimle kolayca paylaşabilirsiniz. Görüşleriniz bizim için gerçekten çok değerli. Paylaşmaktan çekinmeyin! Yorumlarınızı büyük bir merakla bekliyoruz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir