Techinside Google News
Techinside Google News

Skoda Elroq: sürdürülebilirlik odaklı iç mekanıyla göz kamaştırıyor

Skoda, elektrikli crossover modeli Elroq'un iç mekanında sürdürülebilir malzemelere odaklanacağını duyurdu.
- Advertisement -

Skoda, elektrikli crossover modeli Elroq‘un iç mekan detaylarını paylaşarak otomobil severleri heyecanlandırdı. Şirket, sürdürülebilirlik konusunda attığı önemli adımlarla dikkat çeken Elroq‘un kabininde geri dönüştürülmüş malzemeler‘in yoğun bir şekilde kullanılacağını duyurdu.

Dört Farklı Tema, Birçok Seçenek Elroq, müşterilere LoftLodgeSuite ve Studio olmak üzere dört farklı iç mekan teması sunacak. Bu temaların tamamında geri dönüştürülmüş malzemeler ön plana çıkarken, özellikle Recytitan adlı yüzde 78 oranında geri dönüştürülmüş malzemenin koltuk, kapı paneli ve konsol gibi önemli bölgelerde kullanılacağı belirtildi. Ayrıca, Elroq, kullanılmış giysilerden üretilen kumaşlarla donatılacak ilk Skoda modeli olacak.

Skoda Elroq

Modern ve Sade Tasarım SkodaElroq‘un iç mekanında “Modern Solid” tasarım dilini benimsediğini açıkladı. Temiz, ferah ve sade çizgilerin ön planda olduğu bu tasarım dilinde, konsol üzerinde yer alan büyük bir multimedya ekranıdikkat çekiyor. Turuncu renkli dikişler ve emniyet kemerleri ise kabine spor ve dinamik bir hava katıyor.

Güçlü Performans, Uzun Menzil ElroqVolkswagen Grubu‘nun MEB platformu üzerine inşa edilecek. Farklı batarya ve motor seçenekleri sunacak olan modelin giriş seviyesi versiyonu 55 kWh batarya ve 125 kW‘lık elektrik motora sahip olacak. En üst donanım seviyesinde ise 82 kWh batarya ve 220 kW‘lık çift motor yer alacak. Elroq, WLTP ölçümüne göre tek şarjla 560 kilometreye kadar menzil sunacak.

Skoda Elroq, hem çevreye duyarlılığı hem de şık tasarımıyla dikkat çeken bir model olarak öne çıkıyor. Otomobilin Türkiye pazarına ne zaman sunulacağı henüz açıklanmadı.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ
00:10:17

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir