Techinside Google News
Techinside Google News

Chery Fulwin T10, yeni bir Guinness dünya rekoru kırdı

Chery, 20 Temmuz'da plug-in hibrit SUV modeli Fulwin T10'un, tek şarjla en uzun mesafeyi kat ederek yeni bir Guinness Dünya Rekoru kırdığını heyecanla duyurdu.
- Advertisement -

20 Temmuz tarihinde Chery, plug-in hibrit SUV modeli Fulwin T10’un yeni bir Guinness Dünya Rekoru kırdığını duyurdu. Chery Fulwin T10, tam dolu yakıt deposu ve batarya ile şarj edilmeden en uzun mesafeye ulaşmayı başardı.

17-20 Temmuz tarihleri arasında gerçekleştirilen yolculukta Chery Fulwin T10, Çin’in Şangri-La kentinden yola çıkarak Kunming, Baise ve Zhanjiang’dan geçip Zhuhai’ye ulaştı. Toplamda 2100 kilometreden fazla yol kat eden araç, önceki rekoru 300 kilometre aşarak tarihe geçti. Bu etkileyici performansıyla Chery Fulwin T10, Guinness Rekorlar Kitabı’nagirmeyi başardı.

Teknik özellikler ve tanıtım tarihi

Chery Fulwin T10’un resmi tanıtımının 25 Temmuz tarihinde yapılması bekleniyor. Araç, beş kişilik ve altı kişilik olmak üzere iki koltuk düzeni seçeneğiyle kullanıcıların beğenisine sunulacak. İki tekerlekten çekiş ve dört tekerlekten çekişseçenekleri bulunan Chery Fulwin T10, 4850 mm uzunluğunda, 1930 mm genişliğinde ve 1712 mm yüksekliğindeolacak.

5 koltuklu versiyonun ağırlığı 1935 kg6 koltuklu versiyonun ağırlığı ise 2069 kg olarak belirtiliyor. Araç, Kunpeng Super C-DM hibrit sistemine sahip olup, 1.5T motor ve elektrik motoru kombinasyonuyla donatılmış durumda. Motorun maksimum gücü ise 115 kW olarak açıklandı.

Chery, CATL tarafından üretilen üçlü lityum batarya kullanıyor. Bataryanın kapasitesi henüz açıklanmasa da beklentiler oldukça yüksek. Ayrıca, jant seçenekleriön ızgara tasarımlarıön ve arka tampon tasarımlarıarka sırada gizlilik camı gibi birçok opsiyonel özellik de kullanıcıların tercihine sunulacak.

Chery, sahip olduğu ileri teknoloji ve üstün performans özellikleriyle otomotiv dünyasında yeni bir standart belirlemeye hazırlanıyor.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir