Techinside Google News
Techinside Google News

Microsoft Edge’e yapay zeka güncellemesi: İşte gelen yeni özellikler

Microsoft, Edge tarayıcının yeni sürümü beta kanalında yayınladı. İnternet tarayıcısı, yapay zeka destekli birkaç yeni özellik kazandı.
- Advertisement -

Microsoft, Edge tarayıcısının yeni sürümünü (126.0.2592.13) beta kanalında yayınladı. Bu güncelleme, yapay zeka destekli birkaç yeni özelliği kullanıcılara sunuyor. Microsoft, Edge tarayıcısının yeni özelliklerini ilk olarak Edge Insider programına kayıtlı olan kullanıcılara ulaştırıyor. Beta kanalında yayınlanan Edge 126 sürümü, yapay zeka tema oluşturucu, okuma modunda Copilot özet bildirimi, BT yöneticileri için kolaylaştırılan tarayıcı güvenliği yönetimi, hata düzeltmeleri ve iyileştirmeler gibi yenilikler getiriyor.

Microsoft Edge, tema seçeneklerinde yenilik arayan kullanıcılar için yapay zeka destekli yeni bir özellik sunuyor. AI tema oluşturucu ile kullanıcılar, oluşturulan görseli yeni sekme sayfasında ve baskın rengini araç çubuğunda kullanabilecekler. Bu özellik, kullanıcıların tarayıcılarının görünümünü kişiselleştirmelerini kolaylaştıracak.

Edge’e gelen bir diğer yenilik ise Copilot özetleme bildirimi. Kullanıcı, Edge’de okuma moduna uygun bir sayfaya girdiğinde adres çubuğunda bir bildirim alacak ve kenar çubuğundan Copilot’u açarak içeriğin özetine erişebilecek. Bu, kullanıcıların uzun metinleri daha hızlı ve etkili bir şekilde anlamalarına yardımcı olacak.

BT yöneticileri artık Microsoft Edge’in güvenliğini daha kolay bir şekilde yönetebilecek. Microsoft Edge yönetim hizmeti, adminlere, yönetilen tarayıcı örneklerinin güvenlik durumunu iyileştirmeye yönelik belirli ayarları yönetmeye yönelik özel bir deneyim sunuyor. Bu özellik, özellikle kurumsal kullanıcılar için tarayıcı yönetimini daha verimli hale getirecek.

Yeni güncelleme ayrıca, çeşitli hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri de içeriyor. Microsoft Edge 126 sürümü, daha stabil ve güvenli bir tarayıcı deneyimi sunmayı hedefliyor.

Microsoft Edge 126 sürümü, “tüm kullanıcılar için” Haziran ayında yayınlanacak. Yeni yapay zeka özellikleri ve geliştirmelerle dolu bu sürüm, kullanıcı deneyimini önemli ölçüde iyileştirecek.Microsoft Edge’in yeni sürümüyle ilgili daha fazla bilgi için Edge Insider programına kayıt olabilir ve en yeni özellikleri ilk deneyenler arasında yer alabilirsiniz.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi yorumlarda paylaşın!

SON VİDEO

TÜMÜ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

İlginizi çekebilir